Han passat quatre anys

Han passat quatre anys des del pitjor accident de Metro ocorregut a Europa: el 3 de juliol de 2006, abans d’entrar a l’estació de Jesús(València), un comboi va descarrilar deixant 43 persones mortes i 47 ferides. Cap autoritat pública valenciana ha volgut reconèixer capresponsabilitat en la tragèdia. El Metro, dependent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i obligat per la seua condició de transportpúblic a sustentar-se en la responsabilitat, a mantenir-se en perfectes condicions de manteniment i a oferir la màxima seguretat als seususuaris, va mostrar al món la trista realitat: ni seguretat, ni manteniment, ni responsables.
L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a evitar que s’oblide la tragèdiai per a continuar exigint respostes. Entre els actes del 4t aniversari, la concentració serà dissabte 3 de juliol de 2010 a les 20:00 hores ,a la plaça de la Mare de Déu .
10h00 Parada Metro de Jesús, per a fer el recorregut de Plaça d’Espanya a Torrent-Avinguda
13h00 Ofrena de Flors, al punt situat sobre la corva (cantonada Sant Vicent-Roïs de Corella)1 8h00 Missa a la Capella del Sant Calze de la Catedral de València
20h00 Concentració a la plaça de la Mare de DéuDies
7, 8 i 9 Sala Matilde Salvador (UV): representació de l’obra ‘Zero responsables’
Ver Reporte en barriodelcarmen.net (31 articles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *