Horaris de preparació i muntatge

És important que sapigueu que nosaltress a partir del 6 de Juny no estem al local, per tant només podeu  contactar amb nosaltres al riu o pel telèfon mòbil.

– La Fira s’inicia el dimecres 6 de juny a les 9.00 del matí:

Comença el muntatge d’infraestructura de la Fira: carpes, banys, safarejos, equip de megafonía, carregar i descarregar material, assenyalar espais per als llocs. L’assistència no és obligatòria exepte causes raonades i justificades

– Dijous 7 de juny:

Muntatge de parades a partir de les 9.00 del matí, fins a les 9.00 de la nit ininterrompudament. És l’únic dia que es pot entrar amb el cotxe i a més heu de descarregar el més ràpidament possible i treure’l del riu, no hi ha espai per a totes i es col·lapsen els passadissos. Hi haurà una carpa magatzem perquè pugues deixar el material durant les nits de Fira. Des del dijous hi haurà vigilància del magatzem fins la clausura de l’esdeveniment.

– Divendres 8 de juny:

Obertura de la Fira a les 11.00 del matí. Per a aquesta hora les parades haurien d’estar muntades amb el gènere que prèviament ens heu presentat en els vostres dossiers.

– Diumenge 10 de juny:

A partir de les 9.00 de la nit es poden desmuntar les parades. El cotxes fins a les 9.30 de la nit no es podran baixar i sempre amb cura de no molestar a la resta de participants. Les parades, en la seua totalitat, haurien d’estar desmuntades aquest dia.

– Dilluns 11 de juny:

Desmuntatge d’infraestructura: carpes, banys, safarejos, equip de megafonía.

Carregar i descarregar el material.

Recollida de l’espai i neteja del mateix.

 

L’assistència és obligada excepte causa suficientmet justificada. Necessitem l’ajuda de tots i totes per a poder fer real aquest projecte, som poques però amb la vostra ajuda i col·laboració de totes serà possible un any més.

IMPORTANT: AL RIU NO POT HAVER COTXES DURANT EL DESENVOLUPAMENT DE LA FIRA. NO HI HA ESPAIS HABILITATS PER A ELLS. LA POLICÍA MUNICIPAL PASSA SOVINT I MULTA. NO ENS FEM CÀRREC DE LES POSSIBLES MULTES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *